FAQ ВЪПРОСИ

Често задавани въпроси

Курсовете подходящи ли са за начинаещи?

В PIXEL Academy предлагаме разнообразие от курсове на различни нива, много от тях са подходящи за абсолютно начинаещи. Нивото на всеки курс може да намерите в страницата на всяко обучение.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Всички обучения на PIXEL Academy се провеждат на живо и изцяло онлайн. Вие сте свободни да избирате локацията, от която да учите. Достъпът до лекциите е съобразен с твоя график, темпо и цели.

Как мога да се запиша?

За да се запишете в курс, посетете страницата на желаното от вас обучение на нашия уебсайт и кликнете върху бутона „Купи сега“. След това ще бъдете препратени към нашата „Страница за поръчка“. Следвайте инструкциите на страницата, за да попълните необходимите данни. След изпращане на заявка, изчакайте поръчката и плащането ви да бъдат потвърдени в системата на PIXEL Academy и след това ще имате достъп до съдържанието и ресурсите на курса.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

Достъпът до информацията и ресурсите на PIXEL Academy е 6 месеца

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Всеки успешно завършил курсист получава сертификат от PIXEL Academy.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да задавате своите въпроси директно в Slido, на живо по време на курса.

След заплащане на курса какви са стъпките?

След потвърждение на вашата поръчка, ще получите достъп до съдържанието и ресурсите на курса. За да ги откриете, отидете на страницата на курса, който сте закупили, и кликнете върху опцията "Към курса" намираща се под цената. Това ще ви препрати към административната част на курса, където ще намерите всички ресурси. Алтернативно, може да натиснете бутона "Програма" и да изберете желаната от вас лекция, която също ще ви насочи към Модул 1 на закупения от вас курс.

Как мога да заплатя за курсовете?

Всички курсове в PIXEL Academy могат да бъдат заплатени чрез банков превод или онлайн с кредитна или дебитна карта.

Къде да намеря данните за банковия превод?

След като кликнете на бутона „Купи сега“ в избраният от вас курс, ще бъдете автоматично прехвърлени към нашата "Страница за поръчка", където ще намерите всички необходими данни за банковия превод.

Мога ли да платя с карта?

Да, всеки избран от вас курс може да бъде заплатен онлайн с кредитна или дебитна карта.

Ако се откажа от курс, ще ми бъде ли възстановена съответната сума?

Да, ако решите да се откажете от закупения курс до 14 дни след купуването му, ще получите обратно платената сума на същата сметка с която сте заплатили.