Над 5 години опит
в обучения
ЛЕКТОР

Светлана Цонева

Основател на Pixel House и Pixel Academy

Светлана Цонева има повече от 21 години опит в областта на графичния и уеб дизайн. През 2008 година основава уеб студио PIXEL House, което за повече от 15 години стои зад професионалното позициониране на над 100+ значими брандa. Светлана и екипът й са едни от водещите експерти в България за създаване и редизайн на цялостна корпоративна идентичност и онлайн присъствие на марката – web дизайн и изграждане на сайтове, присъствие в социалните мрежи и визуална репутация. 

Светлана Цонева е част от журито на конкурса „Сайт на годината“ от над 7 години, ментор в Mentor the Young и Able Mentor.

Преподавала е множество курсове за дизайн в SoftUni Creative над 4 години. От средата на 2023 води курсове за графичен дизайн само в PIXEL Academy и Частна английска гимназия „Проф. Иван Апостолов“ – Профил Web Design.

В началото на 2019 година Светлана основава Академия за дизайн и маркетинг – PIXEL Academy, насочена към дизайна, визуалната идентичност, маркетинга и дигиталното присъствие. Също така, провежда професионални обучения и семинари, свързани с дизайна и изграждането на бранд, както и визуална идентичност на марката. Дизайн ментор и консултант по корпоративно присъствие на бранда в онлайн и офлайн среда.

“Светлана успя да ме запали по графичния дизайн с лекота. Обяснява много увлекателно и дава много добри съвети от кухнята на бизнеса. Коментарите и по домашните ни работи бяха доста полезни и градивни.
Благодаря за споделения опит!"
Надежда Иванова
Актриса
ОЩЕ ЗА ЛЕКТОРА

Постижения

1 +
Години
професионален опит
1 +
Обучени
студенти
1 +
Години опит
в обучения
1 +
Създадени
курса
ОБУЧЕНИЯ НА ЛЕКТОРА

Курсове

AllAdobe Illustrator
Svetlana-Tsoneva-Beginners-Illustrator-Lecturer-banner-blue-2
beginner
Lecturers-banner-Free-Cource copy
beginner
Безплатно

Graphic Design Basics

  • 1 week
  • 223Студенти
ПРОЕКТИ НА ЛЕКТОРА

Галерия

СВЕТЛАНА ЦОНЕВА

Клиенти