Над 26 години опит
с InDesign
ЛЕКТОР

Ива Стоянова

Adobe InDesign Master

Ива Стоянова е водещ дизайнер с изключителен опит в сферата на дизайна, предпечата и рекламата, събран през последните 27 години.

Нейният блестящ професионален път започва в редиците на вестник Стандарт, а в следващата година, с особено умение и страст, се обучава в използването на Photoshop, Quark и Illustrator в рекламна агенция XPress.

Със завиден опит във водещите агенции CrossCom Group и Eeyore, Ива Стоянова задълбочава познанията си, свързани с печатната реклама и дизайн в печатница Fatum, където е търсен специалист от рекламни агенции и по-малки клиенти.

Използвайки Adobe програмите InDesign, Illustrator и Photoshop преглежда и обработва файловете на престижни клиенти и агенции, но и внимателно коригира всякакви недоразумения преди финалния печат.

Ива проявява майсторство в адаптирането на дизайна на каталози от чужбина към българския пазар, както и в създаването на уникални концепции за плакати, албуми, годишници, опаковки и музикални дискове.

През 2020 – 2022 г. Ива е дизайнер в една от най-известните и големи дигитални печатници в България JPoint+, където работата й се проявява в дизайн на разнообразни продукти и използване на ефекти към печатната реклама – фолиа, лакове, лазерно рязане и много други.

От 2022 г. до сега работи като фриленс, като основно се занимава с дизайн на щандове за изложения за фирма FormTex, които се произвеждат в Румъния, както и прави дизайн за брендиране на офиси, магазини и молове.

ОЩЕ ЗА ЛЕКТОРА

Постижения

1 +
Години
професионален опит
1 +
Опит
с Adobe INDESIGN
1 +
Създадени
курса
ОБУЧЕНИЯ НА ЛЕКТОРА

Курсове

AllAdobe InDesign